Thailand Bestemming Huwelijk

Thailand Wedding beschikt over vele soorten huwelijksceremonie pakketten en kan tegemoet te komen aan uw wensen , van het prachtige privé-strand / eiland huwelijk een exclusieve locaties in een van onze mooie locaties , kunnen wij uw wensen en huwelijk droom te dienen.

Khaolak Huwelijk : Thailand

Railay Huwelijk : Thailand

Laat onze ervaren en professioneel team plannen en regelt uw huwelijk met vooraanstaande specialisten van Thailand in romantische ceremonies op verschillende bruiloft bestemmingen , wij garanderen u de meest onvergetelijke ervaring voor zowel u en uw geliefden .

Markeer bruiloft bestemmingen in Thailand

Koh Lanta Wedding

Het strand met het mooie koraal voor de kust van Koh Lanta biedt een uitstekende mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen en te relaxten. De ruige heuvels zijn bedekt door prachtige bomen waaronder de Banyanboom. De Banyanboom is heilig in Azië en staat bekend als ‘Boom der Wijsheid’ en ‘Levensboom’. Aan de kust vind je de mangrove en in het westen van het eiland bevinden zich mooie lange stranden.

Lanta Beach Buddhist Blessing
Buddhist Blessing
Lanta Beach Marriage Package
Celebration
Lanta Beach Wedding Style
Congratulations
Lanta Island Pre Wedding
Photoshoot

Ondek de mooie grot van Tham Khao Mai Kaew en reis door het mooie landschap wat dit eiland te bieden heeft met onder andere zijn rubber- en cashewnoten plantages. Ook het duiken bij Koh Lanta is het vermelden waard. Er liggen aan de  stranden diverse riffen, maar de meeste duiktrips gaan hier naar een van de vele andere eilanden in de Koh Lante archipel. Koh Lanta mag dan nog wel vrij onbekend zijn, het wordt inmiddels steeds meer ontdekt als een duikersbestemming. Koh Lanta ligt op korte afstand van de Phi Phi eilanden.

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgeloften wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Koh Lanta een goed idee. Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de Koh Lanta trouwpakketten.

Lanta Beach Wedding
Elephant Marriage
Lanta Island Beach Wedding
Secular Ceremony
Lanta Island Beach Wedding
Sunset Wedding
Lanta Secular Wedding
Symbolic Marriage

De perfecte setting om uw droom te verwezenlijken van een eigen strandbruiloft, dit bij zonopkomst óf bijvoorbeeld zonsondergang en aansluitend de tropische huwelijksreis met Thailands beste specialisten in romantische bruiloften.

Koh Lanta ceremonie, Video

Koh Lanta : Krabi, Thailand

Meer : Muziek | Video | Foto

Koh Lanta trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op Koh Lanta :

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Islamitische ceremonie : Een Islamitische bruiloft in Thailand kan een eenvoudige ceremonie zijn waar het huwelijk wordt gesloten met aansluitend een niet-religieuze ceremonie op het strand, bij de waterval of een andere locatie naar keuze.

Pre-Wedding fotoshoot : Veel plekken op Koh Lanta bieden een geweldige setting en prachtige uitzichten. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in een van de tempels van Koh Lanta? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Kijk ook een op ons Koh Lanta trouwpakket voorbeeld - Getrouwd koppel op Koh Lanta : Krabi, Thailand.

Be first people review it.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief