Bangkok Wedding

Bangkok is de hoofdstad van Thailand, vroeger Siam genoemd en bekend wegens zijn rijke geschiedenis. Bangkok wordt door de Thai ook wel 'Krung Thep Ma Ha Na Korn' genoemd. De stad is 1568,7 vierkante kilometers en heeft maar liefs 8 miljoen inwoners!

Bangkok Matrimony
Bangkok Buddhist Blessing
Bangkok Hotel Wedding
Bangkok Temple Buddhist Blessing
Bangkok Wedding Photoshoot
Bangkok Wedding Package
Bangkok Marriage Package
Bangkok Wedding Reception
Bangkok Marriage
Buddhist Blessing Bangkok Temple
Bangkok Photoshoot Package
Bangkok Wedding

Bangkok heeft 2 luchthavens, één in het noorden en één in het zuiden van Bangkok. Dit zorgt ervoor dat Bangkok dé locatie is om een reis te starten of te eindigen. Vanuit Bangkok zijn er aansluitingen per vliegtuig, trein en bus naar bijna alle bestemmingen binnen Thauland.

Bangkok heeft vele tempels met een rijke historie van Thailand ofwel Siam. Ook staat hier het paleis van de koning. Het is een stad die voor ieder wat wils biedt, een rijke cultuur, mooie tempels, grote winkelcentra en nog veel meer. Geniet van het mooie Bangkok, Thailand!

Accommodatie voor een bruiloft in Bangkok? Bangkok biedt veelal hoge hotels, dit omdat het een grote stad is met enorm veel bebouwing. De grond waarop het hotel staat zal dus niet heel veel ruimte bieden echter zal het panoramische uitzicht wat veel van de hotels bieden dat zeker goedmaken. Bangkok ligt midden in het hart van Thailand ofwel Siam en het is geweldig deze wereldstad vanuit de hoogte te overzien.

Trouwen in Bangkok is zeer geschikt voor iedereen die graag een bruiloft in het buitenland wil, en een cultuur wil ervaren anders dan deze die u dagelijks meemaakt in je thuisland.

Bangkok biedt veel mogelijkheden voor een droombruiloft. Een bruiloft met moderne elementen en details óf een ceremonie waar de Thaise cultuur volop in terug te vinden is. De wedding planner ter plaatse zorgt er samen met u voor dat de bruiloft van uw dromen werkelijkheid wordt.

Bangkok Trouwvideo

Bangkok : Thailand

Meer : Muziek | Video | Foto

Bangkok Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor het Trouwen in Bangkok:

Thaise Trouwpakketten – Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl – Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie – Een Boeddhistische zegen ceremonie in een van de tempels die Bangkok rijk is? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen

Pre-Wedding Fotoshoot : Veel plekken in Bangkok bieden geweldige uitzichten en settings. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Huwelijk in Thailand is het Nederlandse agentschap van de Thai Wedding Groep,  Wij zorgen ervoor dat uw droomhuwelijk in Thailand werkelijkheid wordt. Al onze ceremonies zijn aan te passen naar uw voorkeuren zodat de ceremonie of het huwelijk in Thailand volledig aansluit op uw wensen. Wilt u meer weten over onze diensten en services? Neem dan contact met ons op via het contactformulier óf stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik op de link en kijk eens in onze galerij voor foto's van een ceremonie in Bangkok - Trouwen in Bangkok, Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief