Hua Hin Wedding

Hua Hin is anders dan andere badplaatsen in Thailand. Als je op zoek bent naar felle lichtjes en entertainment zoals cabaret en discotheken die de hele nacht vertier bieden is Hua Hin niet de geschikte bestemming.

Hua Hin Beach Wedding
Hua Hin Beach Matrimony
Hua Hin Beach Wedding Package
Hua Hin Wedding Ceremony
Hua Hin Marriage Package
Hua Hin Beach Wedding Ceremony
Hua Hin Beach Marriage
Hua Hin Beach Matrimony Package
Hua Hin Wedding
Hua Hin Marriage
Hua Hin Wedding Thai Ceremony
Hua Hin Wedding Package

Echter, als je ervan houdt om lekker door winkelstraatjes te wandelen, te genieten van een hapje of drankje in de avond en wilt verblijven in een mooie badplaats is Hua Hin erg geschikt. Proef een de heerlijke visgerechten op een van de restaurant op het water gelegen, en kijk uit op de verlichte vissersboten die in de verte liggen in de mooie Golf van Thailand.

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgeloften wil vernieuwen is Hua Hin een aanrader. Kies voor een strandceremonie op het mooie langstrekkende strand die deze badplaats rijk is óf laat je zegenen door monniken in een mooie Thaise tempel.

Deze en nog vele andere mogelijkheden kunnen wij u bieden voor een huwelijk in Hua Hin. Onderaan deze pagina meer informatie over ons aanbod in Hua Hin. 

Hua Hin biedt dé perfecte setting om de bruiloft van uw dromen waar te maken. Dit met uw eigen strand-, tuin-, tempel- of sunsetwedding met als bonus gelijk ook een tropische huwelijksreis in het mooie Thailand.

Hua Hin Trouwvideo

Hua Hin, Thailand

Meer : | Video | Foto

Hua Hin Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor de Hua Hin Trouwbestemming:

Thaise trouwpakketten  : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen Ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in een van de tempels die Hua Hin rijk is? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen


Pre-Wedding Pakket: Veel plekken in Hua Hin bieden geweldige uitzichten en settings. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Trouw ceremonie met olifant : Op de rug van een olifant trouwen is uniek en biedt een geweldige ervaring! Wij kunnen de interactie met de olifanten voor u regelen via verschillende reservaten in Thailand.

Huwelijk in Thailand is het Nederlandse agentschap van de Thai Wedding Groep,  Wij zorgen ervoor dat uw droomhuwelijk in Thailand werkelijkheid wordt. Al onze ceremonies zijn aan te passen naar uw voorkeuren zodat de ceremonie of het huwelijk in Thailand volledig aansluit op uw wensen. Wilt u meer weten over onze diensten en services? Neem dan contact met ons op via het contactformulier óf stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik op deze link om een indruk te krijgen van onze ceremonies in Hua Hin - Ceremonie in Hua Hin, Thailand.

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief