Bamboo Island Wedding

Bamboe eiland (Koh Pai) vlakbij Phi Phi Island is een van de vele toeristische bestemmingen bij de Phi Phi eilanden. Terwijl alle eilanden en attracties rondom dit gebied iets speciaals te bieden hebben, heeft Bamboe eiland iets wat extra's te bieden. Het gebied is onbewoond, en heeft daarom de meest prachtige onaangetaste stranden die er zijn. Dit maakt Bamboe eiland en de Phi Phi eilanden een van de meest relaxte bestemmingen van Thailand.

Bamboo Island Symbolic Marriage
Bamboo Island Secular Wedding
Bamboo Island Marriage
Bamboo Island Symbolic Matrimony
Bamboo Island Symbolic Wedding
Bamboo Island Secular Matrimony
Bamboo Island Beach Wedding
Bamboo Island Secular Marriage
Bamboo Island Wedding
Bamboo Island Sunset Wedding
Bamboo Island Beach Matrimony
Bamboo Island Beach Marriage

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgeloften wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Bamboe Eiland een goed idee.

Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de Bamboe eiland Trouwpakketten.

De perfecte setting om uw droom te verwezenlijken van een eigen strandbruiloft en tropische huwelijksreis met Thailands beste specialisten in romantische bruiloften.

Bamboe eiland Trouwvideo

Bamboe eiland : Krabi, Thailand

Meer : Muziek | Video | Foto

Bamboe eiland Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden op de Bamboe eiland trouwlocatie :

Thaise trouwpakketten  : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Pre-Wedding fotoshoot : Veel plekken op Bamboe eiland bieden een geweldige setting en uitzicht. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie op een afgelegen strand? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen

Huwelijk in Thailand is het Nederlandse agentschap van de Thai Wedding Groep,  Wij zorgen ervoor dat uw droomhuwelijk in Thailand werkelijkheid wordt. Al onze ceremonies zijn aan te passen naar uw voorkeuren zodat de ceremonie of het huwelijk in Thailand volledig aansluit op uw wensen. Wilt u meer weten over onze diensten en services? Neem dan contact met ons op via het contactformulier óf stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik op de link en kijk eens in onze galerij voor foto's van een ceremonie op Bamboe Eiland - Trouwen op Bamboe eiland , Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief