Lone Island Wedding

Koh Lone eiland is het op een na grootste eiland in de Phuket provincie na Phuket eiland zelf. Dit grote heuvelachtige eiland is gelegen in het midden van Chalong Bay. Het is maar 15 minuten per boot van Cape Panwa of Chalong Pier in Phuket.

Lone Island Buddhist Blessing
Buddhist Blessing
Lone Island Wedding
Celebration
Lone Island Wedding Package
Congratulations
Lone Island Wedding
Photoshoot

Als je toe bent aan even serieus relaxten of aan een romantische ontsnapping dan is Koh Lone een ideale plek om een paar uur door te brengen.

Lone Island Secular Wedding
Ring Exchange
Lone Island Sunset Wedding
Sunset Wedding
Lone Island Thai Ceremony
Thai Ceremony
Lone Island Beach Wedding
Western Non Religious

Of als u totaal wilt ontspannen, blijf dan een paar dagen! Geniet van de verlaten stranden de rustgevende atmosfeer die dit eiland heeft te bieden. 

Lone Island Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een ceremonie op  Lone Island :

Thaise trouwpakketten  :Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie op Lone Island? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen

Huwelijk in Thailand is het Nederlandse agentschap van de Thai Wedding Groep,  Wij zorgen ervoor dat uw droomhuwelijk in Thailand werkelijkheid wordt. Al onze ceremonies zijn aan te passen naar uw voorkeuren zodat de ceremonie of het huwelijk in Thailand volledig aansluit op uw wensen. Wilt u meer weten over onze diensten en services? Neem dan contact met ons op via het contactformulier óf stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Be first people review it.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief