Nok Island Wedding

Koh Nok is een eiland vlakbij Koh Yao Noi. Het heeft prachtige stranden die prima geschikt zijn om een nacht op door te brengen. Dit is een eiland met veel privacy en kan met een kleine long-tail boot bereikt worden.

Per boot kunnen 5 tot 10 personen mee.

Nok Island Buddhist BlessingBoeddhistische zegening
Nok Island Wedding
Proosten
Nok Island Wedding Package
Gefeliciteerd!
Nok Island Wedding
Fotoshoot

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgeloften wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Nok eiland een goed idee. Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de Nok eiland trouwpakketten.

Nok Island Secular WeddingUitwisselen van de ringen
Nok Island Sunset Wedding
Trouwen bij zonsondergang
Nok Island Thai Ceremony
Thaise ceremonie
Nok Island Beach Wedding
Westerse niet-religieuze ceremonie

De perfecte setting om uw droom te verwezenlijken van een eigen strandbruiloft en tropische huwelijksreis met Thailands beste specialisten in romantische bruiloften.

Nok Island Wedding Video

Nok Island : Phang Nga, Thailand

More : Music | Video | Photo

Nok eiland trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruilogt op: Nok eiland:

Thaise trouwpakketten  : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze stijl  : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Huwelijk in Thailand is het Nederlandse agentschap van de Thai Wedding Groep,  Wij zorgen ervoor dat uw droomhuwelijk in Thailand werkelijkheid wordt. Al onze ceremonies zijn aan te passen naar uw voorkeuren zodat de ceremonie of het huwelijk in Thailand volledig aansluit op uw wensen. Wilt u meer weten over onze diensten en services? Neem dan contact met ons op via het contactformulier óf stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Be first people review it.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief