Pakbia Island Wedding

Er zijn vele eilanden in Thailand, zo veel om aan ieders wens te voldoen. Pakbia eiland, een onbewoonbaar eiland wat zal voldoen aan al uw wensen. Het is zo klein dat het volledig te overzien is als je er bent, binnen 10 minuten wandel je van de ene naar de andere kant van het eiland. En hoewel het klein is zijn er vele punten op het eiland niet of moeilijk bereikbaar, een grote rots, een prachtige smalle baai welke afgesloten wordt door kalksteen welke eruitziet als een stenen paddenstoel, een zandbank, twee stranden die elk erg verschillend zijn. En dit alles in niet meer dan een 1/4 van een vierkante meter. Oh, en ook nog een ondoordringbare jungle.

Pakbia Beach Wedding
Pakbia Island Marriage
Koh Pakbia Wedding
Koh Pakbia Matrimony
Pakbia Secular Marriage
Koh Pakbia Marriage
Pakbia Island Matrimony
Pakbia Secular Wedding
Pakbia Beach Matrimony
Pakbia Beach Marriage
Pakbia Secular Matrimony
Pakbia Island Wedding

Pakbia eiland ligt loodrecht tegenover een ander eiland met gelijke eigenschappen, echter iets groter: zijn buur, Rai eiland.

Beide eilanden zijn gescheiden door een smal kanaal van 115 meter lang. Echter, het enige strand in Koh Rai heeft een groot strand die uitloopt naar het noordelijke strand van Ko Phak. Als het eb is dan is het mogelijk om in minder dan 60 meter van het ene naar het andere eiland te zwemmen. De kleur heeft een intense emerald groene kleur hier. Het water dat het kanaal binnenkomt is kouder dan het warme water wat langs het Noordstrand van Ko Phak. Dit zorgt ervoor dat hier een duik nemen erg aangenaam is. En om dit te doen, tussen 2 eilanden met prachtige vegetatie en gescheiden door het smalle kanaal is een beleving die een inpact heeft op alle zintuigen.

Het noordelijke strand van Ko Pha is 260 meter lang. Het strand is erg smal, maar 2 á 3 meter. Het strand gaat over in overweldigende Cliffs. Ter contrast, de rest van het eiland heeft stranden die wel 50 meter breed zijn, zelf als het vloed is.

Pakbia eiland trouwvideo

Pakbia Island Beach Wedding Package @ Thailand Marriage Planner and Organizer

Pakbia eiland : Krabi, Thailand

Meer : Muziek | Video | Foto

Pakbia eiland trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op Pakbia eiland :

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in een van de tempels die Pakbia eiland rijk is? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen

Protestantse trouwpakketten : Een Protestantse bruiloft verschilt van andere religies omdat het een aanbiddingceremonie is waarin, de wil van God wordt gediend en de Heerschappij van Jezus wordt verklaard. De trouwgasten zullen onderdeel van het huwelijk zijn, door liederen te zingen en Christelijke teksten te lezen nadat de bruid en bruidegom hun gelofte hebben uitgewisseld. Ook kan het koppel ervoor kiezen om samen een communie te doen tijdens het huwelijk.

Huwelijk in Thailand is het Nederlandse agentschap van de Thai Wedding Groep,  Wij zorgen ervoor dat uw droomhuwelijk in Thailand werkelijkheid wordt. Al onze ceremonies zijn aan te passen naar uw voorkeuren zodat de ceremonie of het huwelijk in Thailand volledig aansluit op uw wensen. Wilt u meer weten over onze diensten en services? Neem dan contact met ons op via het contactformulier óf stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik op de link en kijk eens in onze galerij voor foto's van een ceremonie op Pakbia Island - Trouwen op Pakbia Island - Krabi, Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief