Koh Phangan Wedding

Watervallen, verlaten afgelegen stranden, full-moon parties en overweldigende wilde jungle met bergen die in de zee verdwijnen. Dit is het wilde, ongetemde eiland van Koh Phangan. Hier heerst de natuur ten top, wat ervoor zorgt dat dit eiland een van Thailands mooiste natuurlijke locaties en settings te bieden heeft.

Phangan Island Wedding
Koh Phangan Wedding
Phangan Matrimony
Phangan Marriage
Phangan Wedding
Phangan Island Matrimony
Koh Phangan Matrimony
Koh Phangan Marriage
Phangan Wedding Package
Phangan Matrimony Package
Phangan Marriage Package
Phangan Island Marriage

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgelofte wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Koh Phangan een goed idee.

Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de  Koh Phangan trouwpakketten.

De perfecte setting om uw droom te verwezenlijken van een eigen strandbruiloft en tropische huwelijksreis met Thailands beste specialisten in romantische bruiloften.

Koh Phangan Trouwvideo

Koh Phangan, Thailand

Meer : Muziek | Video | Foto

Koh Phangan Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op Koh Phangan:

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in een tempel op Koh Phangan? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen

Trouwceremonie met olifant : Op de rug van een olifant trouwen is uniek en biedt een geweldige ervaring! Wij kunnen de interactie met de olifanten voor u regelen via verschillende reservaten in Thailand.

Huwelijk in Thailand is het Nederlandse agentschap van de Thai Wedding Groep,  Wij zorgen ervoor dat uw droomhuwelijk in Thailand werkelijkheid wordt. Al onze ceremonies zijn aan te passen naar uw voorkeuren zodat de ceremonie of het huwelijk in Thailand volledig aansluit op uw wensen. Wilt u meer weten over onze diensten en services? Neem dan contact met ons op via het contactformulier óf stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de volgend link staat meer informatie over ceremonies en zegeningen op deze bestemming: Koh Phangan - Ceremonie op Koh Phangan, Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief