Koh Samui Wedding

Koh Samui is een "Oosterse droom" en het hart van een grote eilandengroep van meer dan 80 met koraal bedekte, zand en zon overgoten eilanden in het zuiden van de Golf van Thailand. Beleef de vriendelijke tradities van een gemeenschap welke ver van hun oorspronkelijke thuis in Zuid-China is gaan wonen. Samui wordt ook wel 'Coconut Island' genoemd, kokosnootbomen bedekken het eiland van de bergen tot de prachtige stranden die doorlopen in de zee.

Samui Beach Buddhist Blessing
Samui Buddhist Blessing
Samui Island Wedding
Samui Beach Marriage
Samui Gay Wedding
Samui Wedding
Koh Samui Buddhist Blessing
Samui Temple Buddhist Blessing
Samui Beach Matrimony
Samui Marriage
Samui Island Marriage
Koh Samui Wedding

Dit geeft Samui een dromerig, relaxt gevoel in de zachte passaatwind die er waait. Het nabij gelegen archipel van verscholen lagoons en witte stranden, Ang Thong, biedt een perfecte gelegenheid om van het beste van de Golf eilanden te genieten. De ideale setting om uw droom van uw eigen "Strand- of Tuinbruiloft" tijdens zonsondergang waar te maken, met aansluitend een tropische huwelijksreis.

Dit alles geregeld door Thailands vooraanstaande specialisten in romantische bruiloften. Laat ons de bruiloft van uw dromen organiseren waar u later nog vaak over zal vertellen. Dit met de Koh Samui trouwpakketten.

Als u plannen heeft om te trouwen of uw geloften te vernieuwen? Laat ons team van ervaren professionals uw zorgen uit handen nemen. Thailands vooraanstaande specialisten in romantische ceremonies garanderen u samen de meest memorabele dag van uw leven.

De perfecte setting om de bruiloft van uw dromen waar te maken. Is dat op een strand, in een tuin, op een droomeiland, bij de waterval, een Boeddhistische tempel, Privé Villa, tijdens zonsondergang óf zonsopgang, op een jacht of een andere locatie die voldoet aan uw wensen. Dit alles met aansluitend de perfecte tropische huwelijksreis.

Samui Trouwvideo

Samui eiland, Thailand

Meer : | Video | Foto

Samui Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op Koh Samui:

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in een van de tempels van Koh Samui? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Pre-Wedding Fotoshoot : Veel plekken op Koh Samui bieden een geweldige setting en prachtige uitzichten. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Trouwceremonie met olifant : Op de rug van een olifant trouwen is uniek en biedt een geweldige ervaring! Wij kunnen de interactie met de olifanten voor u regelen via verschillende reservaten in Thailand.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Visit Our Sister Site : www.kohsamui-wedding.com (English) || www.boda-kohsamui.com (Spanish) || www.casamentoemkohsamui.com (Portuguese) || www.mariage-samui.com (French)

Kijk bij ons Koh Samui trouwpakket voorbeeld - Getrouwd koppel in Koh Samui, Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief