Koh Tao Wedding

De duik-hoofdstad van de Golf van Thailand, Koh Tao is gezegend met kristalhelder, warm water en een overweldigende onderwaterwereld. Erkend als het zijn van een van de top 10 internationale duikgebieden, is er geen andere plek in Thailand die aan Koh Tao kan tippen. Gerenommeerde internationale duiklocaties liggen op korte afstand, terwijl snorkellocaties vlak voor de kust bij het strand gelegen zijn. Dit is de locatie om dicht bij de tropische onderwaterwereld te komen en te genieten van het langzame tempo van het eilandleven.

Koh Tao Beach Wedding
Koh Tao Beach Gay Wedding Package
Koh Tao Garden Wedding
Koh Tao Wedding
Koh Tao Matrimony
Koh Tao Marriage
Koh Tao Buddhist Blessing
Koh Tao Beach Matrimony Package
Koh Tao Beach Wedding Package
Koh Tao Beach Marriage
Koh Tao Beach Marriage Package
Koh Tao Beach Matrimony

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgeloften wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Koh Tao een goed idee.

Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de Koh Tao Wedding Packages.

De perfecte setting om uw droom te verwezenlijken van een eigen strandbruiloft en tropische huwelijksreis met Thailands beste specialisten in romantische bruiloften.

Koh Tao Trouwvideo

Koh Tao, Thailand

Meer : | Video | Foto

Koh Tao Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op Koh Tao:

Thaise trouwpakketten  :Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in een tempel in Koh Tao? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen

Protestants trouwpakket :  Een Protestantse Bruiloft verschilt van andere religies omdat het een aanbiddingceremonie is waarin, de wil van God wordt gediend en de Heerschappij van Jezus wordt verklaard. De trouwgasten zullen onderdeel van het huwelijk zijn, door liederen te zingen en Christelijke teksten te lezen nadat de bruid en bruidegom hun gelofte hebben uitgewisseld. Ook kan het koppel ervoor kiezen om samen een communie te doen tijdens het huwelijk.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Kijk eens op het Koh Tao trouwpakket voorbeeld - Getrouwd koppel in Koh Tao, Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief