Koh Chang Wedding

Het een na grootste eiland in Thailand, Koh Chang is het hoofdeiland in een groot archipel wat zich uitstrekt voor de Oostkust van Thailand vlakbij het mysterieuze Cambodja. Het biedt een unieke combinatie van een dramatisch wild natuurschoon gecombineerd met mooie 3-4 sterren accommodaties. Een paradijs voor natuurliefhebbers, met activiteiten die uiteenlopen van duiken, zeilen en hiken tot een relaxte spa, sauna en traditionele massage terwijl u uitkijkt over de schitterende zee in de Golf van Thailand.

Koh Chang Island Marriage
Koh Chang Matrimony
Koh Chang Matrimony Package
Koh Chang Beach Marriage
Koh Chang Marriage
Koh Chang Thai Wedding
Koh Chang Sunset Marriage
Koh Chang Marriage Package
Koh Chang Beach Wedding
Koh Chang Wedding Package
Koh Chang Island Wedding
Koh Chang Sunset Wedding

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgeloften wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Koh Chang een goed idee.

Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de  Koh Chang Trouwpakketten.

De perfecte setting om uw droom te verwezenlijken van een eigen strandbruiloft en tropische huwelijksreis met Thailands beste specialisten in romantische bruiloften.

Koh Chang Ceremonie Video

Koh Chang : Thailand

Meer : Muziek | Video | Foto

Koh Chang Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op  Koh Chang :

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze stijl  : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in een van de tempels van Koh Chang? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Pre-Wedding fotoshoot : Veel plekken op Koh Chang bieden een geweldige setting en prachtige uitzichten. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Trouwceremonie met olifant : Op de rug van een olifant trouwen is uniek en biedt een geweldige ervaring! Wij kunnen de interactie met de olifanten voor u regelen via verschillende reservaten in Thailand.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Visit Our Sister Sites : www.kohchangwedding.com (English) || www.boda-kohchang.com (Spanish) || www.casamentoemkohchang.com (Portuguese)

Kijk een op ons Koh Chang trouwpakket voorbeeld - Getrouwd koppel op Koh Chang, Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief