Koh Samed Wedding

De nieuwste bestemming in het oosten van Thailand, Koh Samed is gesitueerd in het Phe District van Rayong. Het staat bekend als een van de paradijselijke eilanden van Thailand.

Samed Beach Wedding
Samed Island Matrimony
Koh Samed Marriage
Koh Samed Wedding
Samed Island Wedding
Koh Samed Matrimony
Samed Marriage
Samed Wedding
Samed Buddhist Blessing
Samed Matrimony
Samed Beach Marriage
Samed Island Marriage

Het eiland biedt een rustige atmosfeer gecombineerd met de witte zandstranden en het kristalheldere zeewater.

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgeloften wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Koh Samed een goed idee.

Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de Koh Samed Trouwpakketten.

De perfecte setting om uw droom te verwezenlijken van een eigen strandbruiloft en tropische huwelijksreis met Thailands beste specialisten in romantische bruiloften.

Koh Samed Trouwvideo

Koh Samed : Rayong, Thailand

Meer : | Video | Foto

Koh Samed Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op Koh Samed:

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in een van de tempels van Koh Samed? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Protestants trouwpakket : Een Protestantse Bruiloft verschilt van andere religies omdat het een aanbiddingceremonie is waarin, de wil van God wordt gediend en de Heerschappij van Jezus wordt verklaard. De trouwgasten zullen onderdeel van het huwelijk zijn, door liederen te zingen en Christelijke teksten te lezen nadat de bruid en bruidegom hun gelofte hebben uitgewisseld. Ook kan het koppel ervoor kiezen om samen een communie te doen tijdens het huwelijk.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Kijk eens op ons Koh Samed trouwpakket voorbeeld - Getrouwd koppel op Koh Samed, Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief