Pattaya Wedding

Pattaya is een strandresort welke zich uitspreid over een fantastische grote baai. Gunstig gelegen vlakbij Bangkok, heeft het een lange toeristische geschiedenis. Pattaya biedt vele soorten accommodaties met verschillende services en activiteiten, er zijn vele moderne strandresorts maar ook kleinschalige accommodaties. Deze bestemming is een must voor mensen die een locatie zoeken vol plezier en entertainment, maar door de variatie in resorts is ook een chique bruiloft hier goed mogelijk.

Pattaya Marriage
Pattaya Wedding
Pattaya Beach Wedding
Pattaya Wedding Package
Pattaya Beach Matrimony
Pattaya Beach Marriage
Pattaya Gay Wedding
Pattaya Sunset Wedding
Pattaya Buddhist Blessing
Pattaya Matrimony
Pattaya Marriage Package
Pattaya Matrimony Package

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgeloften wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft in Pattaya een goed idee.

De perfecte setting om de bruiloft van uw dromen waar te maken. Is dat op een strand, in een tuin, op een droomeiland, bij de waterval, een Boeddhistische tempel, Privé Villa, tijdens zonsondergang óf zonsopgang, op een jacht of een andere locatie die voldoet aan uw wensen. Dit alles met aansluitend de perfecte tropische huwelijksreis.

Pattaya Trouwvideo

Pattaya, Thailand

Meer : | Video | Foto

Pattaya Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft in Pattaya:

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in Pattaya? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Pre-Wedding fotoshoot :  Veel plekken op Pattaya bieden een geweldige setting en uitzicht. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Trouwceremonie met olifant : Op de rug van een olifant trouwen is uniek en biedt een geweldige ervaring! Wij kunnen de interactie met de olifanten voor u regelen via verschillende reservaten in Thailand.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Visit Our Sister Site : www.pattaya-wedding.com (English) || www.boda-pattaya.com (Spanish) || www.casamentoempattaya.com (Portuguese) || www.mariage-pattaya.com (French)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief