Chiang Mai Wedding

Chiang Mai is de hoofdstad van de provincie Chiang Mai, het Noordelijke deel van Thailand ofwel Siam, bekend door een lange geschiedenis. De plaats ligt zo'n 700 km ten noorden van Bangkok tussen de hoogste bergen van het land.

Chiang Mai Wedding
Chiang Mai Blessing Ceremony
Chiang Mai Temple Buddhist Blessing
Chiang Mai Buddhist Blessing
Chiang Mai Marriage
Buddhist Blessing Chiang Mai
Chiang Mai Matrimony
Chiang Mai Buddhist Blessing Package
Chiang Mai Wedding Package
Chiang Mai Blessing Package
Chiang Mai Marriage Package
Buddhist Blessing Ceremony Chiang Mai

De laatste jaren is de stad in hoog tempo gemoderniseerd, maar het is niet zo'n wereldstad als Bangkok. Er zijn veel redenen waarom er jaarlijks duizenden toeristen naar de stad komen, onder andere vanwege de belangrijke strategische ligging in het verleden in verband met de zijderoute. Later is de stad vooral een belangrijk centrum geworden voor handwerken, paraplu's, juwelen (voornamelijk zilver) en houtsnijwerk. Voor velen is Chiang Mai een mooi uitgangspunt voor hun reis door Thailand en door haar natuurschoon en charme ook een populaire locatie voor een mooie ceremonie of zegening. 

Een ceremonie in Chiang Mai is ideaal voor mensen die hun speciale dag willen beleven in het buitenland en de prachtige cultuur en gewoontes wil meemaken die Chiang Mai te bieden heeft.

Deze locatie biedt u geweldige natuur en zowel moderne locaties als authentieke Thaise settings, perfect voor een mooie huwelijksdag. Neem de tijd om de indrukwekkende omgeving van Chiang Mai te bekijken in de dagen voor en na de bruiloft, het is zeker de moeite waard! Uw wedding planner en de organisatoren ter plaatse helpen u al uw dromen uit te laten komen.

Een bruiloft in Chiang Mai kan op verschillende locaties gegeven worden. Een voorbeeld hiervan zijn luxe 5* hotels die vaak een grote balzaal hebben waar veel gasten ontvangen kunnen worden. Aan de andere kant heeft Chiang Mai ook locaties in mooie tuinen voor degene die houden van een groene omgeving. Deze en nog vele andere mogelijkheden bieden wij u op deze bestemming in Thailand. 

Een zegening in een tempel behoort ook tot de mogelijkheden óf een zegening op een locatie naar uw keuze. Tijdens deze ceremonies zal er geen kus worden uitgewisseld maar wel de zegen worden uitgesproken over het koppel. Deze zegen zal worden uitgesproken door een monnik.

Chiang Mai Wedding Video

Chiang Mai, Thailand

More : | Video | Photo

Chiang Mai trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft in Chiang Mai:

Thaise trouwpakket : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in Chang Mai? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Pre-Wedding fotoshoot : Veel plekken op Chang Mai bieden een geweldige setting en uitzicht. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Trouwceremonie met olifant : Op de rug van een olifant trouwen is uniek en biedt een geweldige ervaring! Wij kunnen de interactie met de olifanten voor u regelen via verschillende reservaten in Thailand.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices. Dit kan via de contactpagina op deze website óf door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Visit Our Sister Sites : www.casamentoemchiangmai.com (Portuguese)

Klik op de link en kijk eens in onze galerij voor foto's van een ceremonie in Chiang Mai - Trouwen in Chiang Mai, Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief