Chiang Rai Wedding

Chiang Rai is de tweede hoofdstad van het Noordelijk deel van Thailand ofwel Siam, ook bekend door zijn rijke historie. Chiang Rai staat bekend om de opiumhandel in de fameuze Gouden Driehoek, het grensgebied van Thailand, Laos en Myanmar. De omgeving van Chiang Rai heeft u veel te bieden: Maak een boottocht over de Mekong of laat u in een riksja langs indrukwekkende tempels rijden. Chiang Rai is een ontspannen stad welke omgeven is door een tropisch berglandschap en een ondoordringbare jungle.

Chiang Rai Wedding Package
Chiang Rai Blessing Ceremony
Buddhist Blessing Chiang Rai
Chiang Rai Secular Wedding
Chiang Rai Symbolic Wedding
Chiang Rai Marriage Package
Chiang Rai Matrimony
Chiang Rai Marriage
Chiang Rai Buddhist Blessing Package
Chiang Rai Buddhist Blessing
Chiang Rai Wedding
Chiang Rai Secular Marriage

Een bruiloft in Chiang Rai garandeert u een dag vol romantiek, ideaal voor mensen die hun speciale dag willen beleven in het buitenland en de prachtige cultuur en gewoontes wil meemaken die Chiang Rai te bieden heeft.

Deze locatie biedt u geweldige natuur en zowel moderne locaties als authentieke Thaise setting, perfect voor een mooie huwelijksdag. Neem de tijd om de indrukwekkende omgeving van Chiang Rai te bekijken in de dagen voor en na de bruiloft, het is zeker de moeite waard! Uw wedding planner en de organisatoren ter plaatse helpen u al uw dromen uit te laten komen.

De meeste locaties voor een bruiloft in Chiang Rai zijn mooie tuinen voor degene die houden van een groene omgeving. Een zegening in een tempel behoort ook tot de mogelijkheden óf een zegening op een locatie naar uw keuze. Tijdens deze ceremonies zal er geen kus worden uitgewisseld maar wel de zegen worden uitgesproken over het koppel. Deze zegen wordt uitgesproken door een monnik.

Chiang Rai Wedding Video

Chiang Rai, Thailand

More : Music | Video | Photo

Chiang Rai trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft in Chiang Rai:

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in Chang Rai? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Pre-Wedding fotoshoot : Veel plekken in Chang Rai bieden een geweldige setting en uitzicht. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Trouwceremonie met olifant :Op de rug van een olifant trouwen is uniek en biedt een geweldige ervaring! Wij kunnen de interactie met de olifanten voor u regelen via verschillende reservaten in Thailand.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Klik op de link en kijk eens in onze galerij voor foto's van een ceremonie in Chiang Rai : Trouwen in Chiang Rai, Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief