Khaolak Wedding

The nieuwste bestemming in het zuiden van Thailand, Khaolak strand zoemt van levendigheid en activiteit. Klimmend uit zijn sluimer, groeit dit gebied uit tot een locatie wat veel te bieden heeft. De selectie van activiteiten en services breidt zich verder uit waardoor het voor ieder wat te bieden heeft. De met bomen begroeide heuvels zijn een lust voor iedereen die van de natuur houdt of geniet van een mooie hike of trekking.

Khaolak Marriage
Khaolak Beach Matrimony
Khao Lak Matrimony
Khaolak Beach Wedding
Khaolak Marriage Package
Khao Lak Wedding
Khaolak Wedding
Khao Lak Marriage
Khaolak Beach Marriage
Khaolak Matrimony Package
Khaolak Matrimony
Khaolak Wedding Package

Met een tocht op de olifant door de jungle beleeft u het mooie tropische leven. De kust van Khaolak heeft een lang strand met grote kalksteenrotsen die verspreid liggen langs de kust, ook liggen er voor de kust koraalriffen waar u heerlijk kunt snorkelen of duiken.

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgeloften wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Khaolak een goed idee. Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met onze prachtige ceremonies in Khaolak.

De perfecte setting om de bruiloft van uw dromen waar te maken. Is dat op een strand, in een tuin, op een droomeiland, bij de waterval, een Boeddhistische tempel, Privé villa, tijdens zonsondergang óf zonsopgang, op een jacht of een andere locatie die voldoet aan uw wensen. Dit alles met aansluitend de perfecte tropische huwelijksreis.

Khaolak trouwvideo

Khaolak : Phang Nga, Thailand

Meer : | Video | Foto

Khaolak trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor trouwen in Khaolak :

Thaise trouwpakketten  : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie op Khaolak? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Pre-Wedding fotoshoot : Veel plekken op Khaolak bieden een geweldige setting en uitzicht. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Trouwceremonie met olifant  :Op de rug van een olifant trouwen is uniek en biedt een geweldige ervaring! Wij kunnen de interactie met de olifanten voor u regelen via verschillende reservaten in Thailand.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Om een goed beeld te krijgen van één van onze ceremonies in Khaolak, klik dan op deze link voor een mooie fotoreportage in: Khaolak , Phang Nga, Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief