Koh Jum Wedding

Jum Eiland, ookwel bekend als Pu (Krab) Eiland is gesitueerd op ongeveer 25 kilometer ten zuiden van Krabi (Thailand) aan de Andaman zee. Het bergachtige noordelijke deel (bekend als Koh Pu) is ruig, rotsachtig en gevuld met kleine rubber plantages met een overkappende jungle op de hoge hellingen van de Pu berg  (395m. hoog). Dit terwijl het zuidelijke deel (Koh Jum) relatief valk is en bedekt met natuurlijke vegetatie van de Andamanse kust, de kasuarboom en palmen.

Koh Jum Beach Wedding
Koh Jum Secular Marriage
Koh Jum Beach Marriage
Koh Jum Sunset Wedding
Koh Jum Wedding
Koh Jum Secular Wedding
Koh Jum Matrimony
Koh Jum Secular Matrimony
Koh Jum Island Marriage
Koh Jum Marriage
Koh Jum Island Wedding
Koh Jum Sunset Marriage

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgelofte wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Koh Jum een goed idee. Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de  Koh Jum trouwpakketten.

De perfecte setting om de bruiloft van uw dromen waar te maken. Is dat op een strand, tijdens zonsondergang óf zonsopgang of een andere locatie die voldoet aan uw wensen.

Dit alles met aansluitend de perfecte tropische huwelijksreis en geregeld door de specialisten in strandbruiloften van Thailand Wedding.

Koh Jum Wedding Medias

Secular Wedding Package : Thailand

More : Music | Video | Photo

Koh Jum trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op: Koh Jum

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief