Koh Lipe Wedding

Koh Lipe is een klein eiland in het Adang-Rawi Archipel van de Andamanse Zee, in de Satun Provincie van zuidwest Thailand, vlakbij de grens met Maleisië. Koh Lipe valt buiten de jurisdictie van het Tarutao National Park en is hierdoor vrijgesteld van bepaalde wetten die ontwikkelen verbieden op het eiland. Het is omringt door de onbewoonde eilanden van het Butong Archipel.

Lipe Wedding Thai Ceremony
Lipe Island Matrimony
Lipe Villa Wedding
Lipe Matrimony
Lipe Marriage Thai Ceremony
Lipe Island Wedding
Lipe Beach Marriage
Lipe Marriage
Lipe Island Marriage
Lipe Beach Wedding
Lipe Gay Wedding
Lipe Wedding

Het eiland is het thuis voor ongeveer 500 Chao Ley, ofwel zee-dwalers, welke de helft van het eiland geschonken hebben gekregen en daar in kleine dorpjes leven.

Deze dorpjes liggen in het oostelijkste deel van het eiland, vlakbij Sunrise Beach. De naam "Koh Lipe" betekend "Papieren eiland" in de locale Chao Ley taal.

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgeloften wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Koh Lipe een goed idee. Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de Koh Lipe trouwpakketten.  

Koh Lipe Trouwvideo

Westers Trouwpakket : Thailand

Meer : Muziek | Video | Foto

Koh Lipe Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op : Koh Lipe  :

Thais Trouwpakket : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische Tempel Ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in Koh Lipe? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Protestants Trouwpakket : Een Protestantse Bruiloft verschilt van andere religies omdat het een aanbiddingceremonie is waarin, de wil van God wordt gediend en de Heerschappij van Jezus wordt verklaard. De trouwgasten zullen onderdeel van het huwelijk zijn, door liederen te zingen en Christelijke teksten te lezen nadat de bruid en bruidegom hun gelofte hebben uitgewisseld. Ook kan het koppel ervoor kiezen om samen een communie te doen tijdens het huwelijk.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Visit Our Sister Site : www.kohlipewedding.com (English) || www.boda-kohlipe.com (Spanish) || www.casamentoemkohlipe.com (Portuguese)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief