Koh Phayam Wedding

Koh Phayam, een smal eiland in de vorm van een kangaroo, 35 kilometer van Ranong, tegenover het Burmese St. Matthew's Eiland is het hoofdbestemming van de Thaise Ranong provincie. Koh Phayam is maar 10 km lang en 5 km breed met een inwonertal van ongeveer 500 personen.

Phayam Sunset Marriage
Phayam Wedding
Koh Phayam Matrimony
Phayam Sunset Matrimony
Koh Phayam Buddhist Blessing
Phayam Marriage
Koh Phayam Marriage
Koh Phayam Secular Marriage
Koh Phayam Secular Wedding
Phayam Sunset Wedding
Koh Phayam Secular Matrimony
Koh Phayam Wedding

Koh Phayam is nog steeds omgeven door natuur. Smalle weggetjes zonder auto's- alleen motoren en fietsen die hier rondrijden. Elektriciteit wordt geleverd door zonne-energie en privé generatoren. Er zijn 3 resorts op het eiland die 24 uur per dag elektriciteit hebben - Buffalo Bay Vacation Club, Phayam Cottage en Blue Sky. Satelliet- en mobiele internet service is in vele accommodaties en restaurants mogelijk. Op die manier kunt u op dit eiland wel gewoon gebruik maken van uw mobiele telefoon op de meeste locaties.

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgelofte wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Koh Phayam een goed idee. Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de Koh Phayam trouwpakketten.

De perfecte setting om uw droom te verwezenlijken van een eigen eilandbruiloft, op het strand, in een tuin, bij een villa en nog vele andere mogelijkheden. Met aansluitend een tropische huwelijksreis, alles geregeld door Thailands beste specialisten in romantische bruiloften.

Koh Phayam trouwvideo

Non-religieus trouwpakket : Thailand

Meer : Muziek | Video | Foto

Koh Phayam trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op Koh Phayam :

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in Pattaya? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Kijk een op ons Koh Phayam trouwpakket voorbeeld -Getrouwd koppel op Koh Phayam : Ranong, Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief