Koh Yao Wedding

Koh Yao Noi and Koh Yao Yai zijn een tweetal eilanden gelegen in de Phang Nga Bay, ze liggen tussen Phuket en Krabi in.

Terwijl het tempo waarin de eilanden zich ontwikkelen oploopt, vooral op Koh Yao Noi, blijven de eilanden een rustig toevluchtsoord die het gevoel geeft ver weg van alle drukte verwijderd te zijn.

Koh Yao Beach Matrimony
Koh Yao Beach Marriage
Koh Yao Wedding
Koh Yao Gay Wedding
Koh Yao Buddhist Blessing
Koh Yao Island Marriage
Koh Yao Marriage
Koh Yao Island Matrimony
Koh Yao Beach Wedding
Koh Yao Island Wedding
Koh Yao Wedding Package
Koh Yao Matrimony

In 2002, verkreeg Koh Yao Noi wereldwijde aandacht nadat ze de World Legacy Award for Destination Stewardship van het Conservation International en het National Geographic Traveler magazine hebben mogen ontvangen. Dit voor het eco-vriendelijke programma aangeboden door de locale inwoners.

Koh Yao Noi and Koh Yao Yai worden nog steeds gezien al een onaangetast natuurreservaat met een rijke flora & fauna. De inwoners nodigen u uit de visserij, rubber- en kokosnootplantages, rijstvelden en wild groeiende Cashewnootbomen te bezoeken.  

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgelofte wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Koh Yao een goed idee. Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de Koh Yao trouwpakketten.

Let wel, de inwoners van dit eiland zijn toegewijd om de tradities van het eiland te beschermen. Het is dus belangrijk om de locale cultuur te respecteren door uzelf bescheiden te kleden en door buiten de resorts en restaurants geen alcoholische drankjes te nuttigen.

Koh Yao trouwvideo

Koh Yao : Phang Nga, Thailand

Meer : | Video | Foto

Koh Yao trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op Koh Yao:

Thaise trouwpakketten :  Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Islamitische ceremonie : Een Islamitische bruiloft in Thailand is een eenvoudige ceremonie van ongeveer 20 minuten waar het huwelijk wordt gesloten met, indien gewenst, aansluitend een niet-religieuze ceremonie op het strand, bij de waterval of een andere locatie naar keuze.

Pre-Wedding fotoshoot : Veel plekken op Koh Yao bieden een geweldige setting en uitzicht. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie op Koh Yao? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief