Krabi Wedding

De dramatische, onaangetaste natuur van Krabi biedt een van de meest spectaculaire vergezichten ter wereld. Dit trekt onder andere klimmers, duikers, natuur- en strandliefhebbers aan. Krabi is een geweldig wonderland van wereldklasse. Het heeft steile kalksteen kliffen die uit de grond omhoog rijzen, heilige Boeddhistische tempels en een van de grootste regenwouden in Thailand. Dit alles met uitzicht op de mysterieuze eilanden van de Phang Nga Baai.

Krabi Beach Wedding Package
Krabi Beach Marriage
Krabi Beach Matrimony
Krabi Sunset Wedding
Krabi Wedding
Krabi Islamic Wedding
Krabi Beach Wedding
Krabi Marriage Package
Krabi Matrimony Package
Krabi Wedding Thai Ceremony
Krabi Wedding Package
Krabi Marriage

Veel van de stranden in Krabi en de eilanden van Krabi hebben prachtige uitgestrekte stranden welke overgaan in een kalme, blauwe zee. En op het land de groene bergen en kliffen die hoog boven de grond uitsteken.

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgelofte wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Krabi een goed idee. Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de  Krabi trouwpakketten.

De perfecte setting om de bruiloft van uw dromen waar te maken. Dit met uw eigen strand-, tuin-, tempel-, sunrise- of sunsetwedding met aansluitend een tropische huwelijksreis in het mooie Thailand. Dit geregeld door Thailands specialisten in strandbruiloften.

Krabi Trouwvideo

Krabi, Thailand

Meer : | Video | Foto

Krabi Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op Krabi :

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in Krabi? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Pre-Wedding fotoshoot :Veel plekken op Krabi bieden een geweldige setting en uitzicht. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Trouwceremonie met olifant : Op de rug van een olifant trouwen is uniek en biedt een geweldige ervaring! Wij kunnen de interactie met de olifanten voor u regelen via verschillende reservaten in Thailand.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Visit Our Sister Site : www.krabi-wedding.com (English) || www.boda-krabi.com (Spanish) || www.casamentoemkrabi.com (Portuguese) || www.mariage-krabi.com (French)

Kijk een bij ons Krabi trouwpakket voorbeeld - Getrouwd koppel op Krabi, Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief