Phi Phi Island Wedding

Phi Phi eiland heeft het allemaal, de geweldige uitzichten over de zee, ongelofelijk mooie kliffen, eindeloze stranden en prachtig smaragd blauw water. Dit tezamen met een ongelooflijk mooie vogel en zeedieren populatie.

Phi Phi Island Matrimony
Phi Phi Matrimony
Phi Phi Marriage
Phi Phi Island Marriage
Phi Phi Wedding
Phi Phi Beach Matrimony
Phi Phi Buddhist Blessing
Koh Phi Phi Marriage
Phi Phi Island Wedding
Phi Phi Beach Wedding
Phi Phi Beach Marriage
Koh Phi Phi Wedding

Phi Phi biedt dit alles terwijl u verblijft op een tropisch eiland met een moderne levensstijl. 

Het is net alsof je in een scene terecht bent gekomen van Jurassic Park als je op Maya Bay staat op het eiland Phi Phi Ley. Op dit eiland vindt je prehistorische tekeningen in zijn grotten en op de rotsen. Ook was dit een van de settings voor de avonturenfilm "The Beach".

Het is zeker een bestemming die u nog vele jaren bij zal blijven. Laat ons alle details van uw bruiloft regelen, zodat u een dag krijgt om nooit meer te vergeten, en zodat u jaren later nog vol trots verteld over uw speciale dag met een Phi Phi eiland trouwpakket.

Of u van plan bent om te trouwen óf uw huwelijksgelofte te vernieuwen, laat ons team ervaren professionals alles voor u regelen. Thailands vooraanstaande specialisten voor een romantische bruiloft garanderen u de meest memorabele ervaring voor zowel u als uw geliefden.

Phi Phi eiland Trouwvideo

Phi Phi eiland : Krabi, Thailand

Meer : | Video | Foto

Phi Phi Eiland Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op Phi Phi  :

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Pre-Wedding fotoshoot : Veel plekken op Phi Phi bieden een geweldige setting en uitzicht. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie op Phi Phi? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Islamitische ceremonie : Een Islamitische bruiloft in Thailand is een eenvoudige ceremonie van ongeveer 20 minuten waar het huwelijk wordt gesloten met, indien gewenst, aansluitend een niet-religieuze ceremonie op het strand, bij de waterval of een andere locatie naar keuze.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Visit Our Sister Site : www.kohphiphiwedding.com (English) || www.boda-kohphiphi.com (Spanish) || www.casamentoemphiphi.com (Portuguese) || www.mariage-phiphi.com (French)

Kijk eens op ons Phi Phi eiland trouwpakket voorbeeld - Getrouwd koppel op Phi Phi Beach : Krabi, Thailand.

Meer informatie óf een vrijblijvende offerte?  Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. óf vul bij 'Navraag' het contactformulier in.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief