Railay Beach Wedding

Railay Bay is een klein schiereiland gelegen tussen Krabi-stad en Ao Nang. Railay Beach is alleen toegankelijk per boot door de hoge kalksteen kliffen die het strand afsluiten van het vasteland. Deze kliffen trekken klimmers van over de hele wereld aan. Ook is het gebied populair door zijn mooie stranden en rustige, relaxte atmosfeer. Accommodaties varieren van goedkope bungalows welke populair zijn bij backpackers en klimmers tot het bekende jetset resort van Rayavadee. De vier hoofdgebieden van Railay bestaan uit Pranang, West Railay, East Railay en Tonsai, waarvan Tonsai de beste bestemming voor klimmers is.

Railay Wedding Package
Railay Cruise Wedding
Railay Buddhist Blessing
Railay Wedding
Railay Wedding Ceremony
Railay Bay Matrimony
Railay Beach Wedding
Railay Bay Wedding
Railay Wedding Venue
Railay Matrimony
Railay Marriage
Railay Cave Wedding

Railay Beach:

Oost Railay
Oost Railay is de haven voor boten vanuit Krabi. Het ooststrand is voornamelijk bedekt met dichte mangrove en niet geschikt om te zwemmen.

West Railay
West Railay Bay is verbonden met de oostkant door paden door de grote resort en een weg door de dunne jungle. Het is voornamelijk een bestemming voor strandliefhebbers in Railay. Het strand zoals hieronder te zien is aan twee zijden afgescheiden door kalksteen kliffen. Long-tail boten zijn beschikbaar om naar Ao Nang te varen, 10 minuten ten noorden van Railay. Aanvullend vertrekken er ferries vanuit Railay naar Koh Phi Phi  en bestemmingen in het westen zoals onder andere Phuket vertrekken vanuit West-Railay. Het centrum van West Railay Beach is gelegen aan een korte promenade (walking street) waar restaurants en winkels aanwezig zijn.

De perfecte setting om uw droomhuwelijk waar te maken. Met locaties als het strand, de tuin, een droomeiland, een waterval, Boeddhistische tempel, Privé villa, trouwen bij Zonsopgang of Zonsondergang, op een jacht of een andere locatie naar wens. Dit alles geregeld door Thailands vooraanstaande specialisten in romantische bruiloften.

Railay Bay Trouwvideo

Railay : Krabi, Thailand

Meer : Muziek | Video | Foto

Railay Bay Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op Railay Bay :

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Pre-Wedding fotoshoot : Veel plekken bij Railay Bay bieden een geweldige setting en uitzicht. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie op Railay Bay? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Protestants trouwpakket : Een Protestantse Bruiloft verschilt van andere religies omdat het een aanbiddingceremonie is waarin, de wil van God wordt gediend en de Heerschappij van Jezus wordt verklaard. De trouwgasten zullen onderdeel van het huwelijk zijn, door liederen te zingen en Christelijke teksten te lezen nadat de bruid en bruidegom hun gelofte hebben uitgewisseld. Ook kan het koppel ervoor kiezen om samen een communie te doen tijdens het huwelijk.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Kijk ook een op ons Railay Beach trouwpakket voorbeeld - Getrouwd koppel bij Railay Bay : Krabi, Thailand.

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief