Trang Wedding

Trangzijn Eilanden liggen aan de binnenkant van de Andaman kust van Zuid-Thailand. Trang is een Idyllische bestemming waarvan verwacht wordt dat dit Thailands nieuwste eiland- en strandresort zal worden.

Trang Symbolic Wedding
Trang Symbolic Marriage
Trang Beach Wedding
Trang Secular Wedding
Trang Matrimony
Trang Marriage
Trang Secular Marriage
Trang Marriage Package
Trang Wedding
Trang Islands Wedding Package
Trang Matrimony Package
Trang Wedding Package

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgeloften wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Trang een goed idee. Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de Trang trouwpakketten.

De perfecte setting om een droombruiloft uit te laten komen met uw eigen strand-, tuin-, eiland-, zonsondergangbruiloft met aansluitend tropische huwelijksreis. Dit alles volledig verzorgd door Thailands vooraanstaande specialisten in romantische strandbruiloften.

Trang Wedding Video

Trang, Thailand

More : Music | Video | Photo

Trang Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op Trang  :

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in een van de tempels van Trang? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Pre-Wedding fotoshoot : Veel plekken op Trang bieden een geweldige setting en prachtige uitzichten. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Trouwceremonie met olifant : Op de rug van een olifant trouwen is uniek en biedt een geweldige ervaring! Wij kunnen de interactie met de olifanten voor u regelen via verschillende reservaten in Thailand.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Kijk ook een op ons Trang trouwpakket voorbeeld - Getrouwd koppel op Trang, Thailand.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief