Trang Wedding

Trangzijn Eilanden liggen aan de binnenkant van de Andaman kust van Zuid-Thailand. Trang is een Idyllische bestemming waarvan verwacht wordt dat dit Thailands nieuwste eiland- en strandresort zal worden

Trang Beach Wedding
Elephant Marriage
Trang Island Beach Wedding
Secular Ceremony
Trang Island Beach Wedding
Sunset Wedding
Trang Secular Wedding
Symbolic Marriage

Als u plannen heeft om te gaan trouwen óf uw huwelijksgeloften wil vernieuwen, en niet gebukt wil gaan onder de kosten van een grote bruiloft waar alle familie bij aanwezig moet zijn is een bruiloft op Trang een goed idee. Ook als u al getrouwd bent en een speciale herinnering wilt hebben aan uw liefde voor elkaar, laat ons dan een ceremonie voor u regelen waar u later uw kleinkinderen over kunt vertellen. Een dag om nooit te vergeten met de Trang trouwpakketten.

Trang Beach Buddhist Blessing
Buddhist Blessing
Trang Beach Marriage Package
Celebration
Trang Beach Wedding Style
Congratulations
Trang Island Pre Wedding
Photoshoot

De perfecte setting om een droombruiloft uit te laten komen met uw eigen strand-, tuin-, eiland-, zonsondergangbruiloft met aansluitend tropische huwelijksreis. Dit alles volledig verzorgd door Thailands vooraanstaande specialisten in romantische strandbruiloften.

Trang Wedding Video

Trang, Thailand

More : Music | Video | Photo

Trang Trouwpakketten

Hieronder de mogelijkheden voor een bruiloft op Trang  :

Thaise trouwpakketten : Een Thaise trouwceremonie is een mooie en betekenisvolle ceremonie volgens Thaise cultuur en de Thaise bevolking. Deze ceremonie is beschikbaar voor bezoekers van alle religies en zal mensen van iedere afkomst een prachtige ervaren en goede indruk van de Thaise cultuur geven.

Westerse Non-Religieuze Stijl : Het is niet alleen in uw thuisland mogelijk een Westerse trouwceremonie te beleven, maar ook in het mooie Thailand. Wij kunnen uw dromen voor de perfecte dag laten uitkomen door onze prachtige locaties en decoraties.

Boeddhistische zegen ceremonie : Een Boeddhistische zegen ceremonie in een van de tempels van Trang? De zegen ontvangen voor geluk, liefde en een voorspoedig leven door een monnik is een prachtige manier om uw liefde te bezegelen.

Pre-Wedding fotoshoot : Veel plekken op Trang bieden een geweldige setting en prachtige uitzichten. Een service met professionele fotografen maken jou Pre-Wedding fotoshoot tot een groot succes. Prachtige foto's van uw speciale dag.

Trouwceremonie met olifant : Op de rug van een olifant trouwen is uniek en biedt een geweldige ervaring! Wij kunnen de interactie met de olifanten voor u regelen via verschillende reservaten in Thailand.

Huwelijk in Thailand zal in samenwerking met Thai Wedding Groep al uw dromen uit laten komen in het koninkrijk van Thailand, voormalig Siam. Het land van de glimlach! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trouwservices.

Kijk ook een op ons Trang trouwpakket voorbeeld - Getrouwd koppel op Trang, Thailand.

Be first people review it.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief