Islamic Ceremony

Om te kunnen trouwen volgens de Islamitische trouwtradities, dienen zowel de Man als de Vrouw de Islam als geloofsovertuiging hebben. Als een van beide geen Moslim is dan zal hij of zij tot de Islam ingewijd moeten worden door een Imam in de lokale moskee, dit door te bevestigen dat u gelooft in God en maar een God die volgens de wijze van de Profeet Mohammed.

Bangkok Hotel Islamic Wedding Package
Phuket Islamic Wedding Package
Samui Beach Islamic Wedding Package
Krabi Islamic Wedding Nikah Package
Phuket Islamic Wedding Nikah Package
Krabi Islamic Wedding Nikah Package
Phuket Nikah Islamic Wedding Package
Samui Beach Islamic Wedding Package
Phuket Beach Islamic Wedding Nikah

Als beide partijen van het Islamitische geloof zijn, zal de vrouw een brief moeten verkrijgen welke getekend is door haar vader, of als de vader overleden is, haar oudste broer of laatst overgebleven lid van de familie, welke verklaart dat zij akkoord gaan met haar beslissing te gaan trouwen. Deze zal getoond moeten worden aan de Imam bij de lokale Moskee om ervoor te zorgen dat de legale papieren aanwezig kunnen zijn bij de bruiloft.

Een Islamitische bruiloft wordt over het algemeen door de Imam gehouden en andere partijen die aanwezig zijn van de locale Moskee. Het duurt over het algemeen ongeveer 20 minuten, waar de Imam vragen stelt aan de bruidegom over zijn liefde voor de aanstaande bruid. Daarna zal hij vragen naar de bruidsschat en dit zal op papier worden genoteerd en ondertekend, dit onder het toezicht van de aanwezige getuigen. De bruidsschat dient ten eerste goedgekeurd worden door de Vader en Moeder van de bruid, maar indien er geen familie aanwezig is, zal het oordeel van de bruid voldoende zijn om de overeenkomst te maken en te beslissen in het bijzijn van de Imam.

Nadat hierover een akkoord is gekomen zullen de religieuze rechten en stukken tekst uit de "Heilige Koran" worden voorgelezen aan de bruidegom. De Imam leest de geloftes voor die de bruidegom vervolgens herhaalt en vraagt hem naar zijn liefde voor de bruid terwijl hij voorleest uit de Koran. Hij vraagt de vrouw of ze akkoord gaat en de huwelijk wordt uitgesproken en de huwelijkspapieren worden getekend, hiermee is het huwelijk gesloten en de ceremonie afgelopen. De papieren worden hierna overgetypt voor de officiële legale documentatie en registratie van het huwelijk.

Alhoewel Islamitische bruiloften veelal hetzelfde zijn in alle Islamitische landen in de wereld, is het wel zo dat vele landen de ceremonies en tradities op een eigen wijze vieren, bijvoorbeeld met andere dansen of culturele verschillen zoals eten, de dagen waarop feest wordt gevierd. Een Islamitische bruiloft in Thailand kan een eenvoudige ceremonie zijn waar het huwelijk wordt gesloten met aansluitend een niet-religieuze ceremonie op het strand, bij de waterval of een andere locatie naar keuze.

Islamitische trouwceremonie, video :

Islamitisch trouwpakket (Nikah) : Thailand

Meer : Muziek | Video | Foto

Islamitische ceremonie :

 • Briefing met de imam om de ceremonie door te spreken.
 • Trouwkapsel en Make-Up.
 • Corsage voor de bruidegom.
 • Boeket van verse bloemen voor de bruid.
 • Fotograaf die ongelimiteerd foto's maakt + alle foto's op USB of Cloud Storage.
 • Retour transfer van hotel naar locatie.
 • Geparfumeerde koude handdoek en drinkwater.
 • Vergoeding imam en donatie voor de moskee.
 • Trouwcertificaat van de moskee (Religious legal one).
 • 2 getuigen.
 • Online webpagina met fotogalerij.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief