Trouwen op een tropisch strand, op een droomlocatie is een prachtige belevenis. Maar hoe organiseer je zoiets?

Wat zijn de mogelijkheden én hoe kun je ervoor zorgen dat je niet je hele verblijf in Thailand bezig bent met het 'regelen' van alle zaken rondom jullie speciale dag?

Via www.huwelijkinthailand.com heeft u een Nederlands sprekend contactpersoon. U kunt uw wensen kenbaar maken en in overleg met de weddingplanners van Thailand Wedding in Thailand ontvangt u een aanbod op maat. Het is hiervoor niet noodzakelijk dat uzelf ook in Nederland woont, het is namelijk ook op afstand mogelijk alles voor uw te regelen.

Een huwelijk of ceremonie in Thailand is een prachtige ervaring en een complete ceremonie kost maar een fractie van hetgeen u in Nederland zou betalen voor een trouwerij. Vanuit Nederland is het mogelijk vooraf de mogelijkheden te bespreken en is bij aankomst in Thailand alles al voor u in orde gemaakt. Deze service kost niets extra ten opzichte van het direct boeken van een huwelijk of zegening direct bij de weddingplanner van Thailand Wedding, maar biedt u wel de mogelijkheid het contact via een Nederlandssprekend contactpersoon te laten verlopen. De uitvoering van de ceremonie/het huwelijk ter plaatse en de financiële afhandeling van de ceremonie valt onder de verantwoording van Thailand Wedding en verloopt direct via de weddingplanner in Thailand. Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf in Thailand wel altijd bij mij terecht mochten er vragen zijn.

 
Thailand Wedding is een van de meest succesvolle en creatieve trouwbedrijven van Thailand. Ze hebben de afgelopen 20 jaar succesvol meer dan 2000 trouwerijen georganiseerd. Ze zijn trots op hun goede service en tevreden klanten, en hebben dit bedrijf niet alleen voor het werk maar om te doen waar we van houden, mensen blij maken. Thailand wedding is een Thais bedrijf die werkt met Thaise mensen ter plaatse, lokaal en vriendelijk, die hun uiterste best doen om uw ceremonie tot een succes te maken.
 

Heeft u vragen voor mij? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Ik hoor graag van u! 

Voor meer informatie, neem eens een kijkje op:

 https://www.facebook.com/huwelijkinthailand

óf stuur u wensen in via de contactpagina op deze website

 {jlexreview:off}

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief